123ignition

Valmistettu Hollannissa

123ignition on merkki laadukkaista tuotteista. 123ignition tekee yhteistyötä intohimoisen tiimin kanssa loistavien tuotteiden kehittämiseksi. Tämä intohimo tekniikkaan ja klassisiin autoihin on tärkeässä roolissa, kun tuotteita kehitetään. 123ignition tuotteet valmistetaan huolellisesti ja laadukkaasti Hollannin tehtaalla. Jokainen tuote testataan perusteellisesti ennen kuin se lähtee tehtaasta. Näin taataan erinomainen 123ignition laatu.

123ignition, klassikkoautojen sytytyksen asiantuntija

Switch

123ignition switch mallit tarjoaa maksimissaan 16 ennalta laitteeseen ohjelmoitua sytytyskäyrää. Käyttäjä pääsee valitsemaan käytettävän ohjelma virranjakajasta. Tuote sivuilta löydät kyseiseen laitteeseen ohjelmoidut sytytysennakko mahdollisuudet.

Switch mallit ovat helppoja asentaa. Alkuperäinen sytytysennakko asetus löytyy kaikista malleista.

Tune

Mikäli olet aikeissa virittää moottoriasi tai sinulla on moottori johon alkuperäistä virranjakajaa ei ole saatavilla. Ja jos vielä omistat tietokoneen joka käyttää Windows käyttöjärjestelmää, 123\TUNE on sinua varten! Yhdistämällä virranjakajan tietokoneeseesi, voit säätää 123ignitionin suorittamaan haastavammatkin vaatimukset. Laite tarjoaa kaksi eri sytytysohjelmaa, joita voi vaihtaa kytkemällä jännitteen ylimääräiseen johtimeen, erittäin kätevää jos ajat erikoispolttoaineilla kuten LPG tai E85.

Tune+

Ensimmäinen langattomasti ohjelmoitava sytytysjärjestelmä markkinoilla! Voit säätää 123igniton Tune+ sytytystä iOS tai Android puhelimella. Puhelin appissa säätötyökalujen lisäksi elektroninen mittaristo.

Tärkeimmät ominaisuudet: kierroslukumittari, elektroninen ajonesto PIN koodilla, reaaliaikainen sytytyksen säätö, alipaine-ennakko ja kierrostenrajoitin.