123ignition Tune+ sytytyskäyrien muuttaminen

Tällä videolla kerrotaan kuinka 123igniton Tune+ kärjettömän sytytyskäriään päästään muuttamaan langattomasti puhelin appin avulla. Sovellus löytyy sekä iOS ja Android puhelimille.

  1. Aluksi varmista että puhelimellasi on yhteys 123ignition yksikköön. Sytytysvirta tulee olla kytkettynä, mutta moottori sammutettuna. Merkkinä siitä on vihreä pallo perusnäytöllä, sekä ”Devices” näkymässä näkyy ”täppä” laitteen nimen perässä.
  2. Valitse alareunasta ”Curves” välilehti, jolloin esille tulee automaattisesti käytössä ole keskipakovoiman eli kierroksien mukaan säätyvä sytytysennakon ajoitus. Voit muuttaa arvoja ja lisätä muutospisteitä videon osoittamalla tavalla. Tallenna muutokset lopeksi painamalla ”Done” nappia.
  3. Seuraavaksi on vuorossa alipaine-ennakon arvojen muuttaminen. Selaa sivua alaspäin kohtaan ”Vacuum curve” ja klikkaa ”Edit MAP Curve” nappia. Aseta haluamasi asetukset videon ohjeiden mukaisesti. Paina lopuksi ”Done”.
  4. UUdet arvot on nyt asetettu ohjelmaan mutta, niitä ei ole vielä siirretty sytytysyksikköön. Paina ”Write” tallettaaksi muutokset sytytysyksikköön. Voit myös tallentaa muutokset tiedostaan valitsemalla ”Save file”.
  5. Voit vaihtaa tallennettujen käyrien välillä valitsemalla ”files” kohdasta haluamasi tallennuksen. Muista painaa ”Write” nappia kirjoittaaksesi ohjelman sytytysyksikköön.